Op de set

Het programma heeft, zoals ieder jaar, op goed gecaste meeting-locaties plaats:

4* Grand Central Hotel Belfast

Het uitzicht over de glinsterende stad vanuit de cocktaillounge op de 23e etage is adembenemend. Zeker dat de deelnemers hier meerdere uurtjes doorbrengen na een intensieve en informatieve congresdag. Ga je liever de deur uit voor een night cap, dan kan dat ook, want het luxe en comfortabele Grand Central Hotel Belfast -waar we deze dagen verblijven- ligt in het levendige hart van de stad.

‘Zet een stap buiten en je staat in het hippe zogenaamde Linen Quarter met kunst en historie op een steenworp afstand, net als toffe winkels, de beste (jazz)cafés en livemuziek tot in de nachtelijke uurtjes’, aldus Grand Central Belfast Sales Manager Caitriona Lavery. De kamers zijn modern, strak en prettig ingericht en van alle gemakken voorzien. Het uitgebreide ontbijtbuffet is op sterrenniveau.

ICC Belfast

Het International Convention Centre Belfast in het hart van de stad is bij uitstek geschikt voor de aftrap van het interessante sprekersprogramma. Kijk naar buiten en je ziet de gele kranen van de grootste scheepswerf ter wereld waar ook het legendarische schip de Titanic in 1909 uit de hangar rolde. Geniet tijdens de coffee break van het spectaculaire uitzicht over de stad! Ook de catering van het congrescentrum wordt geroemd, vandaar dat de lunch op de eerste volledige congresdag in het ICC Belfast plaatsvindt.

Culloden Estate

CULLODEN ESTATE

Culloden Estate is een van de meest luxueuze congreslocaties in de wijde omgeving

Culloden Estate

Op zaterdag ontmoeten we elkaar in een statig voormalig bisschoppelijk paleis hoog op een heuvel boven de stad. Culloden Estate is een van de meest luxueuze congreslocaties in de wijde omgeving en biedt een aangename combinatie van relaxte klasse, een heerlijk authentiek decor en een fraaie omgeving. Rondom het gebouw ligt een terrein van vijf hectaren met meesterlijk onderhouden tuinen en bossen en het Belfast Lough. Binnen kunnen de deelnemers luisteren en netwerken tussen de antieke meubels, schilderijen en kroonluchters. Vanzelfsprekend is deze mooie setting ook gekozen voor de lunch.

Was dit interessant? Deel het!