Lekker praktisch

ANVR HOSPITALITY DESK

Altijd & overal is vrijdagavond een populaire avond; dus ook in Belfast. Wil je zeker zijn van een plek, reserveer tijdig! Dat kun je zelf doen, maar uiteraard kan dat ook via de ANVR Hospitality desk. 

Bagage

Op de Economy vlucht met Transavia mag je kosteloos max. 20 kg. bagage p.p. meenemen.

Denk je aan de hoeveelheid toegestane vloeistoffen in je hand- en laadruimbagage?

Bar

Het Grand Central Hotel Belfast heeft meerdere bars, waaronder op de 23e etage de cocktaillounge The Observatory. Een heerlijke plek om na te praten en te netwerken. Uiteraard zijn uitgaven voor eigen rekening.

Drinkwater

Het kraanwater in Belfast is uitstekend. Er is geen reden om dit water niet te drinken.

Elektriciteit

In Noord-Ierland heb je een reisstekker nodig. Het voltage is 220. Voor een adapter kun je ook terecht bij de receptie.

Fooien

Tijdens het ANVR-Congres zijn fooien inbegrepen (excl. de kamer!). Fooien van persoonlijke aard zijn voor eigen rekening. Ze zijn niet verplicht, maar gebruikelijk is om een fooi achter te laten van ongeveer vijf tot tien procent.

Fotobokaal

Ook dit jaar kun je meedoen aan de selfie fotowedstrijd van Friedberg & Mahn advocaten. Maak tijdens het congres de kleurrijkste, grappigste of meest bijzondere selfie (met of zonder collega’s) in het kader van ‘Een wereld te winnen!’, upload de foto in de Amadeus Congres App en wie weet win jij een bijzonder mooi fotoboek.

Geld

In Noord-Ierland betaal je met het Britse pond (GBP). Visa en Mastercard worden overal geaccepteerd. Je kunt hiermee ook contanten uit ATM-geldautomaat halen. 

Grensdocumenten

Een geldig paspoort of nationale identiteitskaart is voldoende. Maar heb je een andere of dubbele nationaliteit: check dan op www.visumcentrale.nl

Kledingadviezen

Je gaat na de congressessies direct door naar de door jou geboekte excursie; houd dus rekening met je gewenste en benodigde kleding. Over de kleding bij de diners vind je de adviezen op de desbetreffende dag.

Klimaat

Nood-Ierland heeft een mild en gematigd zeeklimaat door de warme golfstroom. Maar het kan wisselvallig zijn; ‘vier seizoenen in een uur’ kan voorkomen. Met een graad of 12 Celsius in november is wat warms wel nodig.

Parkeren Schiphol

Binnenkort lees je hier hoe en waar het parkeren op Schiphol wordt georganiseerd.

Tijd

In Noord-Ierland is het 1 uur vroeger dan in Nederland.