Congresprogramma

We hebben een interessant programma voor je samengesteld:

Do 21 nov

Net als andere jaren biedt Schiphol congresgangers gratis parkeren en een feestelijke ontvangst met koffie en lekkers. Transavia verzorgt de privécharter naar Belfast, waar we om iets voor 12.30 uur aankomen (het is een uur vroeger in Ierland). Een prima tijd, want we kunnen meteen door naar de fingerfood lunch in landhuis Cultra Manor met uitzicht op het imposante Belfast Lough. Als we aankomen in het hotel heb je even tijd om te relaxen voordat we op uitnodiging van Tourism Northern Ireland naar het spectaculaire Titanic Belfast rijden. Een ware belevenis met cocktails en een diner in Titanic-entourage. Zonder twijfel een fantastische avond.

Vrij 22 nov

Na de officiële opening van het ANVR-Congres in het ICC-businesscentrum door de Noord-Ierse gastheren die dit evenement mede mogelijk maken, volgen de eerste sprekers. Onder anderen Anne Pollock, Michael Levie en Paul Iske spreken over florerende bestemmingen, bijzondere hotelconcepten en briljante mislukkingen. Er is ook voldoende tijd en ruimte voor interactie met sprekers en collega’s. Na de lunch in het ICC volgt het tweede deel van deze congresdag met nog meer interessante sprekers. De avond is ter vrije besteding. Op www.ANVRcongres.nl staat een lijst met allemaal leuke en bijzondere restaurants, pubs en uitgaansgelegenheden. Heerlijk genieten van een vrije avond met speciaal biertjes en een goed glas Bushmills en natuurlijk de lekkerste Ierse culinaire specialiteiten.

Za 23 nov

Een halve dag in het fraaie Cullloden Estate met ijzersterke sprekers zoals Lammert Kamphuis, Luud Berings en de altijd geestige Arjen van Hijum met zijn hilarische columns. Ook is er op deze dag aandacht voor het Travel4School-project en wordt voor het tweede jaar de felbegeerde Friedberg & Mahn fotobokaal uitgereikt aan de beste selfiefotograaf van het ANVR-Congres 2019. Rond 12.30 uur sluit Frank Oostdam het congres af, waarna Amsterdam Schiphol Airport de lunch in het chique Colloden Estate aanbiedt. De middag is ingeruimd voor excursies.

Congres selfies en app

Net als vorig jaar kunnen deelnemers via een speciale button in de Amadeus Congres App de allerleukste, gekste of mooiste selfie binnen het thema ‘Een wereld te winnen’ uploaden en zo meedingen naar de F&M bokaal en een prachtig fotoboek.

Zo 24 nov

Na uitchecken, afrekenen van extra’s en afgeven van je koffer bij de ANVR-balie in het hotel, vertrekken om 10.30 uur de bussen van het hotel naar de luchthaven van Belfast. De terugvlucht naar Amsterdam Schiphol staat gepland voor 13.00 uur. Aan boord worden een lunch en een drankje geserveerd. We kijken terug op een hopelijk succesvol congres.

Was dit interessant? Deel het!