De trein wint terrein

Groene ambities? Kies dan voor internationale reizen de trein. Want met NS International reist u niet alleen snel en comfortabel, maar kiest u ook voor een groen vervoersmiddel voor de middellange afstand. Met gemiddeld 7 keer minder CO2-uitstoot is de trein hèt groene alternatief.

Alternatief voor vliegen

De groei van Schiphol staat onder druk: de capaciteit is beperkt en er is onvoldoende ruimte voor uitbreiding. Schiphol wil de mainport zijn voor langeafstandsvluchten. De trein helpt. 75.000 vluchten van Schiphol gaan naar bestemmingen op een afstand van nog geen 500 kilometer. Nu steeds meer reizigers de trein als alternatief pakken, ontstaat er ruimte voor de ambitie van Schiphol én reizen we groener. Win-win!”

Comfort

Niet alleen voor het milieu en voor de economie is de trein het betere alternatief, het is ook het meest comfortabele alternatief: Meer beenruimte, geen file- of parkeerstress, geen inchecktijd, geen reistijd van en naar de luchthaven. Met WiFi aan boord is reistijd kwalitijd. En u komt aan in hartje stad!

Uitbreiding

De populariteit van de trein is ook terug te zien in de toenemende capaciteit en de ontwikkelingen. Sinds april 2019 heeft Thalys haar netwerk uitgebreid met tweemaal per dag een verbinding naar de luchthaven Charles de Gaulle. Deze trein rijdt door naar Marne-la-Vallée, het station van Disneyland Paris. Ook rijdt er sinds juni een derde rechtstreekse Eurostar vanuit Londen naar Nederland.

Het gaat goed met de trein!